23 oktober 2012

 
 
 
 
 
SNACKIS!!

JA så är det =)

Glöm inte att be om hjälp när du behöver det. Bara för att du behöver hjälp ibland, gör det dig inte underlägsen mot någon annan. Det är faktiskt givande att ställa en fråga och få ett svar.
 
 
SNACKIS!!


Övning!!

Ja nu ligger jag här hemma och är sjuk efter en hel dags utevistelse igår.
igår då var jag iväg med skolan till norge på krisövning de va två skolbussar som hade krockat en från sverige och en från norge.
Vi började med att åka redan på onsdakväll vi åkte och sov i Gäddede sedan nästa morgon blev det sminkning med blod och grejer sen bar det av mot olycksplatsen i Norge och det var full fart med ambulanser och grejer mm. det var ganska coolt ändå men man har ju för och nackdelar såklart...
 
Katastrofövningen bestod av personal från polis, räddningstjänst och ambulans från Lierne och Gäddede. Dessutom övade Strömsunds kommun på sin krisledning via videokonferens och så kallade smartboards mot staben på Trygghetens hus i Östersund.
 
SNACKIS!!!!

En vanlig Lördag =)

idag är det lördag och jag har inte skrivit något inlägg på länge men idag så har jag varit ute och ridit med min granne.
Jag har inte gjort så mycken sen sist jag var hos Rebecca och det var skit kul vi var uppe länge och fjantade runt jaja nu ska jag kolla på film med min kära mor...

SNACKIS!!
ÄLSKADE LUCAS <3<3

RSS 2.0